Magazin

Nikolina Pišek skinula crninu, nabacila osmeh i roza haljinu: Osećam se vraćenom u život (FOTO)

Nikolina-Pisek
Foto: Zoran Lončarević

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela veliku porodično tragediju kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović.

Voditeljka nije skrivala bol, ali je i uporno ponavljala kako mora da ostane jaka zbog svojih ćerki. Sada je otišla korak dalje u emotivnom oporavku, odlučila je da skine crninu i pozira u ružičastom, sa vencem od cveća na glavi i osmehom na licu.

– Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja… Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet – napisala je voditeljka uz fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Izvor: Nova

Očajnice napadaju Nikolinu jer je od ljubavi htela više od ruže i klupe u parku

OGLAS

27 Shares
Share via
Copy link