Magazin

Nikola objavio snimak odlaska u Nemačku i rasplakao Srbiju: “Napusti ja moju zemlju, moju familiju…”

nikola-odlazak-u-nemacku
Foto: Printscreen

Nikola Stanojević, kako se potpisuje na Tik’Toku, postao je poznat na ovoj mreži zbog klipova koje snima sa devojkom Natalijom. Obično su to parodije na međusobne partnerske odnose, ali i na ono “šta se desi kad se snajka kod svekrve doseli”.

Video sakupio skoro pola miliona

Njih dvoje su veoma aktivni, te su sakupili brojnu publiku usled specifičnog humora. Ipak, video koji je Nikola postavio juče, a već ima preko 435 hiljada pregleda, srceparajući je i ganuo je mnoge.

Naime, kako se vidi na Tik-tok snimku, on se iz rodnog Kruševca zaputio, kako je napisao, za Nemačku.

“I tako, napusti ja moju zemlju, moju familiju. Šta sve ne uradi zbog Natalije”, napisao je on u opisu objave.

@nikola_stanojevicc

I tako …. Napusti ja moju zemlju .. moju familiju.. sta sve ne uradi zbog Natalije .. #srbija #crnagora #hrvatska #bosna #makedonija #balkan #foryou #foryoupage #natalijainikola #srbijatiktok🇷🇸 #bosniantiktok #hrvatskatiktok🇭🇷 #nikolastanojevic #crnagora🇲🇪 #hrvatska🇭🇷 #bosnia🇧🇦 #srbija🇷🇸 #makedonija🇲🇰 #viral #fyp

♬ Džanum – Teya Dora

Na emotivnom snimku se vidi kako se prvo rastaje od majke, pa i od ostatka familije, koja nije mogla da sakrije suze, piše Blic.

A nije mogao ni sam Nikola, koji je po sedanju u autobus počeo da lije suze kao kiša, baš poput njegove majke.

Ljudi u komentarima plaču

Iako je objavljen juče, prema detaljima sa snimka, vidi se da je još uvek letnje vreme, te nije poznato kada je viralni snimak nastao.

U masi komentara, jedan se ipak istakao sa najviše interakcija: “Prošla ovo, tačno znam osećaj. Jako teško, al vremenom se navikneš, navikneš se da ćeš zauvek plakati odlazeći i ostavljajući najbliže”, napisala je Josipa sa kojom su se svi složili.

Otišla u Nemačku sa dečkom i prošla teror rodbine: “Obećali pomoć, a našli nam krš poslove” (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link