Magazin

„Ako veruješ u Boga, kako si mogao da primiš satanističku vakcinu?“ Nikola: „Braćo i sestre, gde vam je Ljubav?“

Popularni pevač Nikola Rokvić primio je vakcinu protiv korona virusa nakon čega se našao na meti kritika i negativnih komentara, a onima koji su mu pisali uvrede odgovorom je „zapušio usta“.

Naime, Nikola se vakcinisao pre dva dana, 9. marta, a fotografiju sa vakcinacije objavio je na Instagramu. Međutim, njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je „vakcina satanistička“ i ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Rokvić je kulturno odgovorio na negativne komentare i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudske živote.

– Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno… Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima… – napisao je Nikola.

– Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje… Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom… ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne… – napisao je pevač.

– Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom! – zaključio je Rokvić, prenosi Telegraf.

Da li da lečim ove što dolaze sa upalom pluća nakon vakcinacije, ili da pustim da ih vakcina zaštiti?

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

34 Shares
Share via
Copy link