Magazin

Novinar pitao Jokića da li će se maskirati za Noć veštica, njegov odgovor oduševio sve (VIDEO)

jokic
Printscreen

Iako je to deo Zapadne, ali pre svega američke kulture, ovaj praznik se proširio gotovo po svim meridijanima, sa manjom ili većom uspešnošću.

Iako se i u našoj zemlji Noć veštica obeležava, uglavnom kod pripadnika mlađih generacija, ne može se reći da je ovaj vid društvene amerikanizacije postao baš toliko popularan u Srbiji.

Pravoslavni vernici istog dana proslavljaju Svetog Luku, pa se narod ipak u većoj meri trudi da sačuva neke tradicionalne praznike, a da ne ‘uvozi’ baš sve što dolazi sa Zapada.

Da je to tako, pokazuju i naši koji žive ‘preko’, a jedan od najpoznatijih je svakako i najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić.

On možda nije poznat kao veliki vernik, ali Nikola takođe nije potpao pod uticaj života u Sjedinjenim Državama.

On i dalje voli svoje konje, porodicu, košarku, a čini se da ga ostale stvari zapravo toliko i ne zanimaju. Dobro, možda dobrano alkoholisanje u dobrom društvu i uz lošu muziku.

No to nije toliko ni bitno za ovu temu.

Američki novinari očigledno obožavaju da razgovaraju sa Nikolom pre i posle mečeva u NBA ligi, a uvek se na društvenim mrežama pojave snimci najsmešnijih delova sa konferencije za novinare.

Tako je bilo i ovoga puta.

Iako mu svakako ne prija baš ovolika medijska pažnja, kao i obavezni susreti sa novinarima gotovo posle svakog meča, Nikoli Jokiću se mora priznati da to radi sa priličnom dozom strpljenja i uz neposrednost koja očigledno pleni.

Jokić nema potrebu da se maskira. On je superheroj svaki put kada obuče dres Denver Nagetsa. Već je davno poznato da je Džoker rodom iz Sombora.

Čekamo da ovaj junak postane i nacionalni heroj iduće godine na Olimpijskim igrama u Parizu.

Jokić se vratio u SAD, pa odmah napravio neviđen šou, Ameri umirali od smeha (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link