Magazin

MVP trofej i zvanično u Nikolinim rukama, puna hala u Denveru pozdravila najboljeg

nikola jokić
Printscreen

Nikola Jokić i zvanično je krunisan u najkorisnijeg košarkaša najjače lige na svetu pred treći meč serije sa Finiks Sansima, kada mu je svečano i uručen trofej. Njega je pozdravila puna hala u Denveru, a gledaoci iz Srbije mogli su se uveriti koliko je zapravo Nikola prizeman i skroman momak koga saigrači prosto obožavaju.

Nikola Jokić pružio je još jednu fenomenalnu partiju, ali je ostao bez podrške saigrača te su i ovaj meč na kraju izgubili, te im je sada samo još jedan poraz dovoljan za eliminaciju.

Pred sam meč Nikoli je uručen trofej, a on je bio vrlo kratak u obraćanju publici koja je glasno skandirala „MVP“.

– Želim da vam se zahvalim za svu podršku, ne samo ove godine već svih ovih šest godina. Ovo nije samo moj trofej, već trofej svih ovih momaka ovde, tako da hoću da navijate za njih. Hvala vam – rekao je Nikola, a onda simbolično podigao pehar za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Svaka čast našem reprezentativcu! Nijedan igrač sa prostora bivše Jugoslavije nije postigao ovakav individualni uspeh, a bilo je neverovatnih košarkaških velemajstora. Oni su stvorili putokaz za igrače poput Jokića, a nadamo se da je ovo samo prvo u nizu ovakvih priznanja za sjajnog momka iz Sombora.

Nikola Jokić, prvi Srbin izabran za najboljeg košarkaša u Americi

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

234 Shares
234 Shares
Share via
Copy link