nikola-mladi-u-bojama
Foto: Vera Dimov
Lifestyle Vesti Novi Sad

I Nikola Demonja u projektu Mladi u bojama Srbije

Među mladim modelima koji su pozirali fotografkinji Veri Dimov, u okviru projekta Mladi u bojama Srbije, našao se i saksofonista Nikola Demonja. Na predlog Vere Dimov u Rumi je otvorena i humanitarna izložba fotografija Mladi u bojama Srbije u centralnom holu Kulturnog Centra Ruma, gde možete pogledati fotografije ove mlade fotografkinje.

mladi-u-bojama-srbije
Foto: Vera Dimov

Mladi u bojama Srbije je druga samostalna izložba fotografija autorke Vere Dimov, koja predstavlja nastavak istoimenog projekta čiji je cilj podizanje svesti o značaju srpske zastave kao nacionalnog, kulturnog i estetskog simbola.

Saradnici na projektu bili su i muzičar Nikola Demonja, model Nemanja Ljubinković, buduća studentkinja medicine Nikolina Beke i fitnes instruktorka Katarina Srećković.

– Čitav ovaj projekat Mladi u bojama Srbije je humanitarnog karaktera, a svi posetioci su tokom izložbe imali priliku da ostave dobrotvorni prilog za Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Rumi – istakla je Vera Dimov i dodala da joj je drago što su prisutni podržali ovu izložbu.

mladi-u-srpskoj-zastavi
Foto: Vera Dimov

Osim u fotografijama, brojni posetioci uživali su i u nastupu benda Freddy Krueger. Ovom izložbom je obeležen početak drugog ciklusa ovog humanitarnog projekta, a u narednom periodu planirane su i nove aktivnosti i saradnja sa drugim poznatim ličnostima.

mladi-vera
Foto: Vera Dimov

Fotografkinja Vera Dimov je inicijtor projekta Mladi u bojama zastave Srbije. Ona je fotografisala mlade sa zastavom da bi promovisala boje naše zemlje, a ove fotografije se štampaju i na majice. One se mogu poručiti preko stranice Mart by Nina. Nakon što je uradila seriju fotografija sa zastavama Vera je poželela da se srpske zastave nađu na majicama koje nose mladi u Srbiji, a ne zastave nekih drugih zemalja. Uz pomoć Nine, devojke koja oslikava odeću, Vera je vrlo brzo realizovala i ovu zamisao, a još jedan njen san je ostvaren, izložba fotografija Mladi u bojama Srbije.

Pogledajte fotografije projekta Mladi u bojama Srbije

Više o projektu Mladi u bojama Srbije pročitajte ovde

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share