Magazin

„Narodu koji stalno traži mane Đokoviću i ne treba više od 200 € za smene u pelenama“

Saksofonista Nikola Demonja izazvao je danas pravu buru na društvenoj mreži Tviter objavom o Novaku Đokoviću i Srbima kao narodu.

Budući da je Novak Đoković zbog stava o vakcinaciji koji je među prvima glasno izneo, zatim aktivnosti tokom izolacije, ishrane i iskustava u vezi sa njom, psiholoških obrazloženja i slično, naišao na oprečna mišljenja, a i nastavio da bude u žiži javnosti, na tu temu oglasio se i poznati saksofonista.

Demonja je aktivan na Tviteru, pa je tamo izneo svoj stav i uputio poruku svima koji imaju nešto protiv najboljeg srpskog tenisera, a svojom objavom izazvao je i brojne i burne reakcije, kako na Tviteru, tako i na drugim društvenim mrežama.

– Znate šta, narodu koji konstantno traži mane jednom Đokoviću i ne treba pružiti mnogo više od 200 evra za smene u pelenama. Ne mislim da treba praviti sveca od bilo koga, ali baš u svemu tražiti nešto da se podje*ava toliko uspešan i kulturan čovek, ma jedite go*na iz tih pelena – napisao je muzičar, očigledno revoltiran.

Budući da je ovo izazvalo odmah polemiku na Tviteru, Demonja je nastavio sa odbranom Đokovića, pa su usledili i naredni njegovi komentari.

– Kritika je jedno, konstantno traženje razloga da nekoga pljuješ je budalastina, osim ako neko to svojim ponašanjem zaslužuje, a ako neko NE zaslužuje da ga Srbi prozivaju, pa ko je to ako nije Đoković? – napisao je u jednom od odgovora.

– Ne kažem da treba da bude nedodirljiv, on ili bilo ko, samo da se ne jedu go*na bez potrebe – još je jedan od Nikolinih odgovora.

Nikolin tvit do sada ima 2,5 hiljada lajkova, a komentari se i dalje nižu.

demonja-djokovic

 

Britanci optužili Novaka Đokovića da na Instagramu promoviše pseudonauku i smeće

Izvor: Telegraf

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

488 Shares
488 Shares
Share via
Copy link