ejmi-vajnhaus
Magazin

Pogledajte nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

Američki fotograf Blejk Vud doselio se u London 2007. godine nakon što je raskinuo sa devojkom. U Londonu je upoznao englesku pevačicu koja je već stekla svetsku slavu, a te godine nastale su i ove nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus, piše Independent.

Nakon što je osvojila Gremi nagradu za svoj album Back to black iz 2006., poznata muzičarka izuzetnih glasnovnih mogućnosti bila je na vrhuncu slave ali je imala probleme sa partnerom kao i konstantnom pažnjom medija.

S obzirom da su ih vezivale slične životne priče Vud i Vajnhaus su razvili blisko prijateljstvo i postali su nerazdvojni u naredne dve godine.

Od Ejminog nastupa u Parizu i sviranja bubnjeva u svom kućnom studiju u Kamden taunu do odmora u Sent Luciji, Blejk Vud je dokumentovao period njenog života kada je muzičarka već stekla reputaciju zvezde.

Snimio je fotografije koje otkrivaju njihovu međusobnu ljubav, poverenje i poštovanje, kao i drugu stranu Ejmine ličnosti i njenog života koji je živela kao tipična mlada devojka.

„Ovo nije priča o njenoj sudbini, sumornosti i smrti. Bilo je neverovatnih sjajnih trenutaka usred opšteg haosa i to je ono što vidim na ovim slikama,“ kazao je njen bliski prijatelj.

Hronika jedne tragedije: Šta je Ejmi tražila na internetu u noći svoje smrti

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share