Magazin

Smrti poznatih koje i dalje intrigiraju javnost

Prevelike doze lekova ili narkotika, pomešane sa alkoholom i odveć lošim zdravstvenim stanjem. Automobilske, nesreće, ubistva, srčani udari.

Poznate ličnosti širom sveta umirale su zbog različitih uzroka, ali se zbog nekih smrti i dalje vode polemike. Obavijene su velovima tajni, a javnosti su dostupne tek šture informacije iz zvaničnih izveštaja.

Princeza Dajana

dajana

U jednom pariškom tunelu 1997. godine poginula je princeza Dajana, supruga engleskog princa Čarlsa. U automobilu se nalazio i Dodi Al-Fajed, koga su sumnjičili da je bio njen ljubavnik, a njegov otac Muhamed Al-Fajed je nakon njihove smrti tvrdio da je sudar bio isceniran.

Merilin Monro

marilyn-monroe

Jedna od najlepših žena na svetu, Merilin Monro umrla je u 36. godini, a njen smrt i dalje izaziva veliku pažnju. Za njen život vežu se brojne kontroverze, koje nisu mimoišle ni način na koji ga je okončala.

Pronađena je mrtva u svom stanu, a zvanična istraga je pokazala da joj je presudila prevelika doza tableta za smirenje. Međutim, zbog njene veze sa predsjednikom SAD Džonom Kenedijem, sve dobija mnogo dublju dimenziju. Po nekim teorijama, ona je ubijena iz političnih razloga, dok je po drugim sama odlučila da je kraj.

Elvis Prisli

Elvis-Presley001-1

Kralj rokenrola Elvis Prisli umro je u 42. godini, a obdukcija je pokazala da je u telu imao 14 različitih droga. Ipak, kao zvaničan uzrok smrti se navodi srčani udar. Njegov lekar je u izjavama za medije posredno potvrdio da mu je droga presudila, jer mi je tokom osam meseci bilo propisano oko 10.000 sedativa, amfetamina i narkotika. Jedna od teorija kaže da je Kralj još uvek živ, te da uživa daleko od očiju javnosti.

Nastavak na narednim stranicama

OGLAS

PARTNERI SAJTA


77 Shares
Share via
Copy link