Magazin Vesti

Noćas izlicitirano 190 miliona dinara za Ronaldovu traku, junaci jutrom beže i cifra se samo smanjuje

Licitacija za Ronaldovu kapitensku traku jedna je od najlepših i najvažnijih tema u Srbiji već drugi dan, ali mi ne bismo bili mi da ne pokvarimo i ono najlepše. Tokom noći potencijalni kupci su bili vredni i negde oko 3 sata ujutro izlicitirana cifra dostigla je vrtoglavih 190 miliona dinara.

Ista suma bila je najveća ponuda i jutros oko 9 sati. Međutim, iz minuta u minut junaci prethodne noći, valjda kako se ko probudi, povlače svoje ponude i izlicitirana suma se jednako vrtoglavo smanjuje.

Koji je to problem u mozgu kada možeš da licitiraš sume koje nemaš, a sve na štetu sjajne ideje i jednog deteta koje očajnički čeka novac? Stariji ljudi kažu i nakovanj bi pokvarili.

Šta će se dogoditi sa sjajnom idejom jednog plemenitog čoveka i licitacijom koja je imala zaista lep potencijal da promeni život jednog deteta, jedne porodice, nemoguće je pretpostaviti. U 10 sati izlicitirana suma je pala na 6 miliona dinara i taj trend povlačenja ponuda se nastavlja.

Podsećamo, Kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke i ostavio na terenu stadiona “Rajko Mitić”, našla se na humanitarnoj licitaciji. Aukcija traje do 2. aprila u 9.39.

“Ova kapitenska traka koja je izazvala najviše pažnje svetskih medija od svih kapitenskih traka ikada, može biti vaša ukoliko se pridružite ovoj humanitarnoj aukciji i ostavite vašu ponudu. Sva sredstva od izlicitiranog iznosa namenjena su za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je za lečenje potrebno dva i po miliona evra”, navodi se na sajtu za aukcije Limundo.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda biće predata pobedniku aukcije nakon dostavljanja dokaza o uplati izlicitiranih sredstava na račun za lečenje malog Gavrila.

Pomoći Gavrilu možete:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Đorđe, car: Tako mnogo je uradio za teško bolesno dete, ovo je potez godine!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link