Magazin

Nenad Jezdić: Kada smo se venčali, imali smo 1 tanjir i 1 viljušku, ali verovali smo u ljubav

jezdic
Foto: ATA Images

Naš poznati glumac Nenad Jezdić odavno je napustio grad otišavši na selo u potrazi za mirnim porodičnim životom. U svojoj nameri podržala ga je supruga koju javnost ne poznaje poput partnerki nekih drugih javnih ličnosti.

O njegovom privatnom životu malo toga se zna, kako zbog činjenice da retko daje intervjue i pri tom brižljivo bira reči, tako i zbog toga što nema profil ni na jednoj društvenoj mreži.

– Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet – jasan je.

nenad jezdic
Foto: Instagram

Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, nije tajna da je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom. Venčali su se 1996. godine u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece: tri ćerke i sina.

‒ Kada sam rekao ‘da’, u crkvi pred svedocima, sećam se svoje prve pomisli:

„Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano“ ‒ otkrio je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

Dok, s jedne strane, kontinuirano gradi uspešnu glumačku karijeru, podjednako je posvećen svom imanju u selu Zabrdica, nadomak Valjeva. Uz porodičnu kuću podigao je i destileriju za preradu rakije. Komšije iz mesta svedočile su novinarima koji su ih obilazili da se često dešava da Nenad provede dan na traktoru, obrađujući zemlju, a zatim hita za Beograd da odigra predstavu.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer – jasno je Nenadu Jezdiću gde se krije ključ promene sveta.

Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“

Izvor: Hellomagazin.rs

Slaviša Čurović: U društvu gde je ženi važniji kućni ljubimac nego muž možete očekivati samo propast

 

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

 • Ako si usao u SNS i uclanio se onda ti nisi zaradio nista vec si se prodao.
  a ako se ja varam i gresim i ti se nisi uclanio u SNS.
  onda tebi svaka cast .
  sad samo da saznamo.
  da li je ovo prvo
  ili drugo.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


6.2K Shares
6.2K Shares
Share via
Copy link