Magazin Vesti

Nemanja Matić dao najveću ponudu za kapitensku traku Ronalda? 120 miliona za lečenje dečaka Gavrila

UPDATE: Ispostavilo se da su ponude za kapitensku traku Kristijana Ronalda bile lažne. Najviša ponuđena cena je iznosila neverovatnih 190 miliona dinara, a onda su učesnici počeli da povlače ponude. Više o tome OVDE.

Za kapitensku traku Ronalda, u 01:28h Nemanja-143 licitirao je cifru od 120.000.000 dinara! Učesnici licitacije tvrde da iza ovog imena stoji fudbaler Nemanja Matić.

Nakon utakmice Srbija – Portugal, Ronaldova kapitenska traka našla se na Limundu kao humanitarna aukcija za lečenje bebe Gavrila. Aukciju je pokrenula humanitarna organizacija „Zajedno za život“, kako bi se prikupila pomoć pri lečenju šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca. Dečak boluje od spinalne mišićne atrofije, za čije lečenje je potrebno oko 2,5 miliona evra.

Licitirane cifre rastu iz minuta u minut, a najuporniji licitator je Nemanja-143. Učesnici licitacije i forumaši otkrivaju da se iza ovog imena nalazi naš veliki a skromni dobročinitelj – Nemanja Matić! On je dao ponudu od 101.000.100 dinara u 1.08, a 20 minuta kasnije je sam sebe nadglasao, ponudio 120 miliona i otišao na spavanje.

Pored Nemanje, Zeka98 takođe je istrajan u licitaciji za pomoć. Neki izvori nam govore da je verovatno reč o Nemanjinom kolegi – fudbaleru Milošu Jojiću, čiji je nadimak Zeka.

licitacija za traku
Foto: Screenshot Limunda

Pored izvrsne fudbalske karijere, Nemanja se prvi odazvao na mnoge humanitarne donacije, bilo da se radi o novčanoj pomoći ili dobavljanju opreme. U 01:28h Nemanja je i dalje aktivan i konstantno povećava cifru kako bi održao vodeće mesto na licitaciji.

Matić je svojim velikim srcem pomogao malom Dušanu Todoroviću, devojčici Minji Matić, bebi Lani Jovanović… njegova dobra dela teško je pobrojati. Da li će i ovaj put naš heroj Nemanja promeniti život: „Budućeg naučnika ili stručnjaka“, kako on zna reći?

VELIKO SRCE: Nemanja Matić je donirao 70.000 evra za Duletovo lečenje

Kristina Bondžulić

Poetičan diskutant. Disciplinuje misli pisanjem

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

6.3K Shares
6.3K Shares
Share via
Copy link