Ljubimci Magazin

Hrabri Nebojša je skočio u zaleđenu Tisu i spasio svog najboljeg prijatelja Snupija (VIDEO)

čovek i pas
Printscreen

Ljubav i požrtvovanost u odnosima čoveka i psa nikada nije bila jednosmerna ulica. Svako onaj ko je u životu imao ovog kućnog ljubimca zna da nije floskula, već gola istina da je pas čovekov najbolji prijatelj.

Kao još jedan u moru dokaza ovakvoj tvrdnji može se upotrebiti primer Nebojše Velimirova koji je skočio u zaleđenu Tisu kako bi spasio svog psa Snupija. Nebojša je vaterpolista, ali je u ovoj akciji spasavanja presudilo veliko srce, ne i plivačko znanje.

Ovaj momak šetao je sa devojkom i prijateljima obalom reke Tise u Bečeju, kada je Snupi krenuo ka labudovima koji su se nalazili na sredini reke. Kako je led pod Snupijem ubrzo ispucao, nesrećni pas je upao u vodu i tada je nastala prava drama. Nebojša nije razmišljao, trebalo je pomoći najboljem prijatelju u životnoj opasnosti.

Skočio je u ledenu reku i doplivao do svog psa dok su ga sa obale bodrili okupljeni građani. Misija je uspešno završena, Nebojša i Snupi su dobro, a svima nama ostaje još jedan podsetnik koliko je ljubav snažna i da život svakog živog bića u našim srcima, ukoliko su zbilja otvorena, vredi podjednako i za svaki život se vredi boriti do kraja.

Bravo za heroja iz Bečeja, a Snupi može biti ponosan što ga je sudbina nagradila pravim prijateljem. Snupi za razliku od mnogih ljudi ima prijatelja koji je tu za njega i u dobru i u zlu.

Gimnazijalac iz Zrenjanina skočio u Begej i spasio osmogodišnju devojčicu (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link