Magazin

Naš glumac oženio 32 godine mlađu koleginicu, za romansu “kriv” seminarski rad

nebojsa-maja-kundacina
Foto: Instagram/marija_kundacina

Glumac Nebojša Kundačina (62) pažnju javnosti privlači svojim sjajnim ulogama, ali i pričom o privatnom životu, pošto je oženio 32 godine mlađu Mariju.

Oni su se venčali 24. januara 2019. godine, a upoznali su se tokom seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša – rekla je jednom prilikom Marija.

Marija je pomno pratila stvaralaštvo Kundačin koje je emotivno doživela, pa je imala potrebu da sa njim popriča o komadima koje je gledala.

– Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija svojevremeno za “Gloriju”.

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se – izjavio je Nebojša i dodao:

– Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje.

Poznati glumac slavu stekao tek u 7. deceniji, preminuo sam i zaboravljen u staračkom domu

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link