Magazin

Naš poznati glumac oženio 32 godine mlađu studentkinju, sve počelo od seminarskog rada

marija-kundacina
Foto: Printskrin/Instagram

Naš glumac Nebojša Kundačina osim što je poznat po svojim brojnim filmskim ulogama, intrigira i detaljima svog privatnog života

Nebojša je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju. Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promenio.

Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša za Gloriju.

– Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za “Gloriju”, a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.

Novinarka (31) u braku sa srpskim političarom (67), čekaju devojčicu, jedno drugom persiraju

Izvor: Kurir, Blic Žena

Reklama

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link