Magazin

“Ne bih mogla da živim kao moja mama, zato sam se i razvodila”: Nataša Bekvalac u suzama progovorila o porodičnim tajnama

natasa-bekvalac-suze
Foto: Printscreen Blic TV

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a prema njenim rečima oni su bili nalik na brak njenih roditelja.

Ipak, ona sebe u takvom braku ne vidi.

– Razumljivo je da jednom pogrešiš, ali ja sam tri puta ulazila u identičan model. Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šolja čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja ne mogu sebe da zamislim. Ja sam, istina, ulazila u takve odnose, ali to je bilo samo zato što sam se udavala u naletu zaljubljenosti i zaslepljenosti, i posle kratkih veza ulazila u brakove – ispričala je u jednom dahu Nataša.

Bekvalčeva se potom prisetila perioda kada iz revolta prema roditeljima pobegla od kuće.

– Sklona sam burnim reakcijama i greškama upravo zbog tog autoriteta. Najveću grešku sam napravila na kraju četvrtog razreda srednje škole kada sam pobegla od kuće, ali ne iz ljubavi prema tom dečku, kako su ljudi pričali i mediji preneli, nego iz želje da pokažem da mogu da budem svoj čovek i odlučujem o svom životu. To je bio moj način da odgovorim na pritiskanje roditelja. Bila sam prestravljena, nisam imala plan i nisam znala šta radim. Samo sam htela da pobegnem. To sa čim sam se susrela za ta tri meseca, koliko nisam bila kod kuće, ostavilo je trajan trag na meni kao na ženskom biću. Vratila sam se promenjena iz Beograda nazad u Novi Sad, ali sam nastavila da živim sama – dodala je pevačica u emisiji „Na terapiji“.

U tom momentu njen cilj je bio da „ukalja ugled“ svoje porodice.

– Nisam htela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu – zaključila je Nataša, a, poneta emocijama, ona je prekinula emisiju budući da se gušila u suzama.

Nataša Bekvalac žali što joj ćerke odrastaju bez očeva, želi da bude u depresiji ali nema kad

Izvor: Nova, Blic TV

Čitajte Luftiku na Google vestima

205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link