Novi Sad Poznati

Nataša Bekvalac žali što joj ćerke odrastaju bez očeva, želi da bude u depresiji ali nema kad

natasa-bekvalac
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, pevačica iz Novog Sada, ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama.

Tako je u poslednjem intervjuu koji je dala za Telegraf govorila o tome da žali što nema porodicu o kakvoj je maštala i svim problemima koje su joj razvodi doneli.

Poznato je da ima buran ljubavni život i čak tri razvoda. Kako tvrdi, svojom pozitivom krije tugu koju nosi.

– Pa i stresova i tuga. Nemoj da misliš da ja nisam trajno oštećena zbog tih stvari. To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana to ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom o čemu si maštala. Naravno da će to ostaviti na tebi traga, ali meni je život nekako namestio da sam roditelj i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj i da bukvalno mislim da nemam njih dve tako zahtevne kao što jesu, da bih podlegla. Depresija mi je bila preko potrebna, znaš ono, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da legnem, da ugasim svetlo, da se ne kupam, da niko mi ne dolazi, hoću da budem u depresiji a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem ne znam ni ja tamo. Mene je natempirao Bog da budem ovakva. Ali nemoj misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima jako tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva – iskrena je bila.

Nataša je i otkrila priču koja stoji iza pjesme “Mala leđa”.

– Ja generalno izbegavam da pričam o muzici. Nekada i ne treba da upoznate svoje idole. Ja sam imala par momenata gde sam upoznala ljude i sve mi se onako srušilo. Iz tog razloga ne volim da prepričavam svoju muziku, da govorim u kom trenutku je nastala i ostalo. Konkretno ovu pesmu je napisala Marina i napisala je nakon Danilove nesreće. Prosto celi taj album je bio takav kakav jeste. Ja sam uvek muziku tako nekako i stvarala. Uvek sam radila sa ljudima koji su moji jako bliski saradnici i prijatelji i koji ne mogu da se izuzmu iz mog života. Prosto ne mogu da pišu ko zna šta, a da se meni dešava najveći brodolom ikada – rekla je Bekvalac, između ostalog, za “Telegraf”.

94 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap