Magazin Poznati

Kristina Radenković 10 godina bila u vezi sa poznatim sportistom, posle nje oženio je Natašu Bekvalac

kristina-radenkovic-4
Foto: Printscreen

Voditeljka Kristina Radenković već duže vreme uživa u ljubavi sa Nikolom Radojevićem. Ponosni su roditelji sina Rogana i ćerke Tare. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a Nikola je Kristini bio velika podrška tokon nezgode koju je nedavno doživela na skijanju u Francuskoj.

Pre Nikole, Kristina je dugo bila u vezi sa sportistom Ljubom Jovanovićem. Njihova veza počela je 2004, a završila se 2014. godina. U tom periodu, voditeljka i rukometaš su raskidali i mirili se, pišu Novosti.

Upoznali su se u Novom Sadu, a Radenkovićeva je o svom bivšem izabraniku imala samo reči hvale.

– Jednom je neko lepo rekao da život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. U LJubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome – ispričala je svojevremeno za domaće medije.

Nakon jednog pomirenja Kristina je za „Story“ izjavila:

– Kada sad razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar – bila je potpuno iskrena, pa dodala:

– Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na LJubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament.

Jednom prilikom Ljuba je za „Story“ priznao:

– Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže.

Nakon što se njihova veza okončala, voditeljka mu je poželela sreću sa Natašom:

– Tačno je da smo LJuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom — rekla je svojevremeno.

natasa-bekvalac-2
Foto: Instagram/bekvalceva

Voditeljka Kristina Radenković progovorila o aferi na RTS-u, ali nije rekla ništa

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
54 Shares
Share via
Copy link