Magazin

Na Fejsbuk stranici osnovne škole iz Kule osvanule fotografije nastavnice iz nargila bara

Osnovna škola iz Kule postala je danas hit na društvenim mrežama zahvaljujući rasejanoj nastavnici.

Internetom kruže fotografije sa Fejsbuk stranice OŠ “Petefi brigada” iz Kule uz brojne komentare.

nastavnica-kula-1

Naime, kako pišu ljudi, nastavnica ove škole vodi i Fejsbuk profil ustanove u kojoj radi, pa joj se često dogodi da greškom slike namenjene svom privatnom profilu objavi na stranici škole, piše Blic Žena.

To nije prvi put da njene privatne slike završe na školskoj stranici, ali ovog puta fotografije su izazvale posebno pažnje zbog lokacije i poza nastavnice.

– Ova kao da je meni predavala – kaže jedan od komentatora, a ostali primećuju da nastavnica sigurno nije sa namerom okačila ove fotografije.

nastavnica-kula

Međutim, trenutak rasejanosti bio je dovoljan da slike krenu da kruže internetom.

Nastavnica šokirana (ne)znanjem učenika: Vi ste debili klasični! (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Tabloidna priča. Ja sam profesorka u srednjoj školi i ovih dana mogu da konstatujem da nikada nije bilo ovako. Da me đaci pitaju šta im treba za inostranstvo?
    Na žalost, ovih dana je najpopularniji prevod dokumenata za nastavak školovanja u inostranstvu. Umesto pitanja o tekućem gradivu od učenika dobijam pitanja da li mora ta Jasna Filipovic Bojic i sudski prevod za dokumenta i koliko to košta i to me je nekako uplašilo. Volela bih da me pitaju kako da se zaposle kod nas ali nisam sigurna da bih imala odgovore na to pitanja. Stalno se preispitujem da li postajemo smao prolazna stanica za djake do nekih tamo dalekih država?

283 Shares
283 Shares
Share via
Copy link