Magazin

Nastavnica šokirana (ne)znanjem učenika: Vi ste debili klasični! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nastavnice iz Crne Gore koja se na ne baš pedagoški način obraća svojim učenicima. Neimenovana nastavnica negodovala je jer se učenici nisu posvetili učenju te su očekivali da im pokloni dvojku.

– Znaš kada nešto ponavljaš šablonski… i vi izgubljeni… Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da vam moram poklanjati dvojke za ništa – govorila je razočarana nastavnica.

U komentarima je otkriveno da je reč o nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici, a njene reči naišle su na podršku.

– Žena koja mi je ostala u izuzetno lepom sećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namere. Mi smo od nje dobijali čak i razne nadimke, ali ona je za nas ostala “carica” – napisala je jedna bivša učenica.

– Najveća svih vremena profesorica i najvoljenija od strane đaka i veliki čovek – dodao je bivši učenik.

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

– Jadan li je ovaj prosvetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresuje i nauči! Nisu deca kriva, već profesori i zastareli školski sistem! Deca kao deca iskorišćavanju nezainteresiranost i apatiju države, nastavnika i roditelja – komentarisala je jedna žena.

Pismo profesorke iz Srbije koje svi treba da pročitamo: Odgajamo zombi generacije!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • I još kad takav djak ode i kupi privatni fakultet, pametnijeg u državu od njega nema. Što gluplji to više misli da je pametniji. Propast društva.

326 Shares
326 Shares
Share via
Copy link