Svet Vesti

Baka i deka se razvode posle 77 godina braka zbog ljubavnih pisama od pre 6 decenija

Nije preterano šokantno kad čujemo da se razvodi par u četrdesetim pa i sedamdesetim godinama ali je zaista jedinstveno ono što se upravo događa u Italiji gde je 99-godišnji dekica podneo zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života.

Čovek, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C. pronašao je ljubavna pisma koja su razmenjivali njegova supruga i njen bivši ljubavnik pre 60 godina. On je pisma našao u  staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada dospela u javnost, prenosi “abcnews”.

Rosa ga prevarila pre 60 godina

Suočio se sa svojom ženom, Rosom C, koja je navodno priznala aferu i pokušala da ga ubedi da ne odustaje od njihovog braka.

Međutim, uprkos tome što su proveli osam decenija u zajednici, prezreni Antonio C. je nastavio sa procesom brakorazvodne parnice.

Antonio i Rosa će biti najstariji ikada razvedeni bračni par

U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje.

Poreklom su sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u njenom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazivala na južnjačku krv para kao “okidač” raskida.

Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par i preuzće počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Džesi Vud, 98-godišnjaka, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

Izvor: zena.blic.rs

NISKO, Ilon Mask u aferi sa ženom osnivača Gugla, sledi najskuplji razvod u istoriji

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
10 Shares
Share via
Copy link