Beograd Magazin

Poznati detalji napada na ženu u Zemunu, tukao je partner koji ima 150 krivičnih prijava (VIDEO)

nasilje-nad-zenama

Dejanu D. (41) izrečena je zabrana prilaska i zabrana komuniciranja, i protiv njega su podnete prekršajne prijave po Zakonu o javnom redu i miru, jer je tukao svoju emotivnu partnerku D. K. (37) i zbog nenošenja lične karte, piše Telegraf.rs.

Incident se dogodio usred dana, u Zemunu.

Podsećamo, ženu su juče u Karađorđevoj ulici od nasilnika odbranila dva čoveka, a jedan od prolaznika pozvao je policiju. Zemunska patrola je za dva minuta bila na licu mesta i privela osumnjičenog.

Na alko testu je ustanovljeno da Dejan D. ima 2,38 promila alkohola u organizmu. D. K. je imala povrede, ogrebotine, modrice po licu i glavi, ali nije želela lekarsku pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako piše Telegraf, izjavila je da ovo nije bio prvi napad emotivnog partnera na nju. Dejan D. je izjavio da mu je žao sto je napao ženu i da je to uradio jer je bio pijan.

Utvrđeno je da ima dosije, sa oko 150 krivičnih prijava i da je određeno vreme bio u zatvoru. O slučaju je obavešteno tužilaštvo.

Kako se vidi na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, čovek je nasred ulice, usred bela dana, napao ženu i u jednom trenutku je oborio na zemlju.

Srećom, u blizini su se našli ljudi koji se nisu uplašili da pomognu ženi u nevolji. Dvojica muškaraca su reagovala i napadača odvojila od nje.

Nasilje nad ženama – trend koji se provlači nekažnjeno

107 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap