Magazin Putovanja

Najtraženije destinacije u Srbiji za leto 2018.

Najtraženije destinacije u Srbiji ovog leta su Turska i Grčka. Odmah iza su Španija, Italija, Egipat i Dubaji.

“Južna Turska ima primat u odnosu na Egej i najpopularnija letovališta su Antalija, Alanja, Belek, Kemer, Side. Kada je Grčka u pitanju najbolje se prodaju Krit, Skijatos, Rodos, Skopelos, Krf… Dosta klijenata je zainteresovano za nova ostrva u ponudi Kos i Samos. Kada je sever Grčke u pitanju tradicionalno se najbolje prodaje Halkidiki“, kaže Andrej Todorović, PR Kontikija, dodajući da roditelji s decom najčešće biraju rizortove u Kemeru i Beleku, kao i ostrva poput Skopelosa i Rodosa, pišu “92 putovanja“.

Grčka, Hrvatska i Crna Gora: Evo kakve su cene smeštaja, hrane i pića

U Travellandu i dalje dominira hotelski i apartmanski smeštaj na severu Grčke što zbog relativne blizine u odnosu na druge delove Grčke, što zbog široke ponude smeštaja za svačiji džep.

“Veoma su popularni hoteli koji nude ponude gde su deca u potpunosti gratis. Povoljni hoteli sa all inclusive uslugom su veoma traženi za porodični odmor jer se u ovom slučaju znatno smanjuje vanpansionska potrošnja. Među najtraženijim destinacijama u Srbiji su takođe veća mesta i kontinentalni deo zbog veće dostupnosti sadržaja i lekarske pomoći“, ističe Željko Dobrilović iz ove turističke agencije.

Kakve se cene mogu očekivati u Grčkoj i Turskoj ovog leta

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link