Magazin

Najsiromašnija božićna reklama šalje najlepšu moguću poruku

Iz godine u godinu božićni i novogodišnji spotovi su sve sadržajniji i budžetniji. Ipak, jedna potpuno drugačija reklama postala je apsolutni hit, pre svega zbog svoje dirljive poruke.

Jeftina i jednostavna, ali izuzetno efektna produkcija Fila Bistala poručuje nam da smisao nisu korporacije i konzumerizam, već porodica, a da najlepši pokloni nisu skupi, već nešto što će nam iskreno značiti.

Video je koštao samo 50 funti i nastao je još 2014. godine,prenosi 021.

Fil je odlučio da ga ponovo podeli na Fejsbuku nakon što je izašla ovogodišnja božićna reklama robne kuće Džon Luis, s Eltonom Džonom u glavnoj ulozi.

Love is a Gift – Christmas Short Film

Off the back of the John Lewis Christmas advert I wanted to share my very own Christmas film which I made back in 2014.It's a short film about a man counting down the days to Christmas so he can continue his yearly tradition sparked by a tragic moment from the past. I hope you enjoy it ?Starring Chris Ilston. Special thanks to Natalie Martins (Actress) for playing 'Mum'.www.philbeastall.co.uk#christmas #video #film #videographer

Gepostet von Phil Beastall – Videographer, Cinematographer and Camera Operator am Samstag, 17. November 2018

“Nismo definisani karijerama ni materijalizmom. Porodica je na prvom mestu i bitno je da se međusobno pomažemo. I iako nije istinita priča, nadam se da se mnogi mogu prepoznati u njoj”, rekao je Fil za portal Bored Panda.

Ovakvim reakcijama, četiri godine nakon što je video nastao, Fil se nije nadao.

“Kako nije najbolje prošao 2014, pretpostavio sam da će se ove godine dogoditi isto. Međutim, u nekoliko dana imali smo milione pregleda”, dodao je, a zahvalio je svima i na Fejsbuku.

A Thank you from me…

Hey, just a quick message to say thanks for all the amazing comments. It feels so surreal and like I'm living in a dream at the moment. It means a lot to me that people are taking the time to share my little film. (Maybe I should stick to sitting behind the camera :-p)

Gepostet von Phil Beastall – Videographer, Cinematographer and Camera Operator am Mittwoch, 21. November 2018

10 najsmešnijih božićnih SMS poruka

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link