Magazin Srbija

Najpoznatiji srpski neženja pronašao srodnu dušu: Sreća i ljubav su tu negde samo ih treba prepoznati

najpoznatiji-nezenja
Foto: RINA

Srbija je ostala bez svog najčuvenijeg neženje i to je sjajna vest!

Naime, Milan Tomić iz sela Gojna Gora, koji je svoju srodnu dušu svuda tražio, pa čak i preko društevnih mreža, sada je oženjen čovek, a nevesta je došla u njegovu kuću, donela radost i kako on kaže, pravi blagoslov.

Za njegove muke prošle godine čula je čitava država, jer momci sa sela često ostaju sami pošto devojke ne žele da žive okružene šumom, štalom i njivom. Ipak, Vladislava je jedna od retkih i pravi izuzetak koji prkosi svim statistikama.-

-Upoznali smo se sasvim slučajno i ne preko društvenih mreža, što je možda i paradoks. Odmah smo i jedno i drugo osetili da je to – to. Nisam se mnogo dvoumila, bitno mi je sa kim živim, a ne gde. Nikad neću zaboraviti kada sam stigla blizu njegove kuće kad je rekao “samo ti kreni napred sa mnom i idemo u bolji život”. Vodila sam se time da, ništa nije daleko kad se želi i hoće, i ova naša priča je dokaz da ljubav čini čuda – priča za RINU Vladislava.

Iskren i dobrodušan, Milan je osvojio njeno srce. Tako je ostvario svoj najveći san. Razgovorom od samog početka rešavaju sve nedoumice. Iako ju je osvojio, romantična duša u njemu još uvek ne posustaje, pa za svoju dragu smišlja brojna iznenađenja.

-Kako svane jutro, prvo vidim sunce u njenim očima, a zatim i na horizontu. Sledi ispijanje jutarnjeg čaja, pošto nijedno od nas dvoje ne pije kafu jer se trudimo da vodimo zdrav život bez kofeina, duvana i alkohola”, poručuje sada već oženjeni Milan i dodaje da su poslovi u polju sada završine i predstojim im zimski odmor do sledeće poljoprivredne sezone.

Milan je primer da se želje mogu ostvariti, jer kao što je i obećao ove jeseni proslavio je krsnu slavu Mitrovdan u svom domu, a trpezu je pripremila njegova domaćica.

-Nadu nikada nisam gubio i znao sam da ću jednog dana pronaći svoju drugu polovinu. Zahvalan sam Bogu što je to upravo Vladislava. Lep je osećaj imati svoju suprugu, biti oženjen. Prosto osećate se srećno i ispunjeno i puni zadovoljstva. Nije joj bilo teško da spremi slavu, videlo se da sve to radi sa ljubavlju, rekao je Milan.

Najpoznatiji do skoro neženja u gornjnomilanovačkom kraju ima jasnu poruku za sve one koji gube nadu da bez obzira na godine, mogu stati na ludi kamen i pronaći ljubav svog života.

-Ma koliko godina imali, sreća i ljubav su tu negde samo ih treba prepoznati – zaključio je domaćin.

Izvor: RINA

Viktor cepa drva za stare i bolesne, zovu ga Konan iz Rume i sve ga majke žele za zeta

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link