Magazin

Viktor cepa drva za stare i bolesne, zovu ga Konan iz Rume i sve ga majke žele za zeta

konan iz rume
Viktor nakon još jednog uspešnog obavljenog posla, foto: Facebook/V Kao Viktor

28-godišnjeg Viktora iz Rume krase neki od najatraktivnijih epiteta… Zovu ga Konan iz Rume, najpoželjniji zet Srbije, najhumaniji mladić, najpoželjniji neženja…

Njegovo ime znači pobeda, ali konkretno ovaj Viktor pre svega je oličenje humanosti. Ovaj mladić velikog srca u slobodno vreme besplatno cepa drva tarima, bolesnima i ugroženima.

Viktor cepa drva i onima koji su u mogućnosti da plate, ali pod uslovom da taj novac umesto njemu, uplate za neko bolesno dete.

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje, pišu Novosti.

v kao viktor

Koliko metara je prošlo kroz njegovu sekiru ne zna niko, na neverovatnih 85 adresa je ovaj mladić cepao drva i to u proseku 7 do 8 metara po adresi.

– Poslednji put kada je cepao drva u humanitarne svrhe, posekao je ruku do kosti ali to ga nije sprečilo da završi posao. Poslednji metar iscepao je jednom rukom! – kaže izvor portala Novosti.

viktor ruma

Viktor je više nego skroman momak, koji ne želi da se eksponira preko svoje humanosti, ali njegov gest je zavredeo da Srbija čuje za ovog čoveka.

Iako nerado govori o sebi, saznali smo da je tri godine proveo u inostranstvu. Radio je u Luksemburgu i Francuskoj, nakon čega je odlučio da se vrati u Srbiju.

Viktor se bavio profesionalno fudbalom, sve dok se nije ozbiljno povredio kada je morao da prekine karijeru. Danas kondiciju održava tako što cepa drva, a u pauzi radi sklekove…

Sve balkanske ‘muškarčine’ ničice padaju pred kavaljerstvom jednog Sarajlije

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

7.1K Shares
7.1K Shares
Share via
Copy link