Magazin Moda

Najlepši Arapin na svetu proteran iz zemlje zbog izgleda, pa oženio „muškaraču“ (FOTO)

najlepsi arapin
Foto: Printscreen Instagram / omarborkan

Omar Burkan Gala je irački model, glumac i fotograf, a jedan neobičan skandal iz 2013. godine učinio ga je svetski poznatim.

Naime, njegova lepota je bila toliko očaravajuća, da je upravo zbog svog fizičkog izgleda proteran uz Saudijske Arabije. Velika prašina se tada digla oko njegovog imena, a on je svojih pet minuta iskoristio na najbolji mogući način!

Šta se dogodilo pre više od 10 godina?

Incident se dogodio tokom kulturnog festivala u Rijadu, na kojem je on sa dvojim kolega radio na promotivnom štandu. U intervjuu iz januara 2015. godine Omar se osvrnuo na čitavu tu situaciju i otkrio šta se zapravo desilo.

– Neke devojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirali su moj štand, tražeći autograme i fotografije. Međutim, meštanima se to nije dopalo, posebno nadležnim organima, te su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival – rekao je tom prilikim i dodao da su mu rekli kako postoji bojaznost da će se gošće manifestacije zaljubiti u njega.

U tom periodu ovaj zavodnik je objavio zanimljiv status na Fejsbuku: „Lepota žene mora da se vidi iz njenih očiju jer su to vrata njenog srca, mesto gde živi ljubav.“

Kasnije je delegacija Saudijske Arabije objavila saopštenje u kojem je pojašnjavala da od Borkana nikada nije traženo da napusti zemlju, već samo festival, jer u njihovog zemlji važi pravilo da žene ne komuniciraju sa muškarcima koji nisu iz porodice. Takođe su naveli da je Al Gala izveo „nepristojne“ plesove na događaju.

Međutim, vest je već bila obišla čitav svet, a on je nefromalno dobio titulu „najlepšeg Arapina na svetu“

Ko je čuveni orijentalni princ?

Omar Borkan Al Gala rođen je 23. septembra 1989. u Bagdadu, u Iraku, a odrastao je u Dubaiju, nakon što se njegova porodica preselila u potrazi za boljim uslovima za život.

Počevši da se bavi manekenstvom sa 18 godina, predstavljao je veliki brend „Samsung“, a bio je i zvezda raznih modnih revija. Vremenom je postao interent senzacija, a trenutno ga na Instagramu prati 1.300.000 ljudi. Njegova upečatljiva ličnost ostavlja bez daha pripadnice lepšeg pola koje neprestano komentarišu svaku objavu Omara.

Brak za „muškobanjastom ženom“

Najharizmatičniji Arapin, kako o njemu pišu strani mediji, 2015. godine stao je na ludi kamen sa Iasmin Oveidah, modnom dizajnerkom iz Jordana.

Svoju vezu držali su u strogoj privatnosti i nikada nisu dozvolili da mediji dobiju nagoveštaj o njihovom zajedničkom životu. A njihovu ljubavnu priču upotpunio je sin kojeg su dobili 2016.

Jedno u drugo su se zaljubili u raskošnom Dubaiju, gde su im se ukrstile manekenske karijere.

Kako su brojne obožavatelje bile razočarane njegovim statusom, neretko su se pojavljivali komentari na društvenim mrežama da ona nije za njega, te da deluje „muškobanjasto“. Međutim, ukoliko pogledate njene najnovije fotografije, može se primetiti da se znatno promenila, zar ne?

Međutim, već 2018. godine došlo je do raskola i svako je krenuo svojim put. Kao glavni razlog raskida smata se značajna razdvoenost i dužem vremenskom periodu, mada niko od njih se nije oglašavao povodom ove teme. Omar i dalje svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, a svu energiju je usperio u razvoj karijere.

Izvor: Stil

Asima iz Bihaća među 10 najneobičnijih lepotica na svetu i svojom pojavom ostavlja bez daha

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link