Lifestyle Magazin

Ona je najlepša žena na svetu, a ovu su tri tajne njenog mladolikog izgleda

Magazin People je neverovatnih pet puta zaredom birao glumicu Džuliju Roberts kao najlepšu ženu na svetu.

Razlozi za takve odluke vrlo su očigledni – osmeh, kosa, šarm, mladolikost.

Predivna Džulija  poseduje fantastičnu kombinaciju lepote, šarma i talenta i upravo spoj ovih stavki ono je što je čini toliko posebnom, piše magazin Elle.

Ipak, s obzirom da je poznata glumica ima skoro 52 godine, njena lepota više možda nije razoružavajuća u toj meri u kojoj je bila pre dve ili tri decenije, ali i dalje zbog njene pojave i potpuno razoružavajućeg osmeha, koji će ostati takav verovatno još dugo, ostajemo bez daha.

Ona je svesna koliko je izgled važna stavka u Holivudu i u poslu kojim se bavi, zato vodi računa o njemu, ali ni u čemu ne preteruje.

Ovo su njene “tajne” mladolikog izgleda:

1. Ne plaši se ugljenih hidrata

View this post on Instagram

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Julia je još 2012. otkrila da ne može da se pridržava dijeta koje traže da se iz ishrane izbace ugljeni hidrati, iz prostog razloga jer se ne može odreći hleba. Uz pomoć nutricioniste Carrie Wiatt, Julia je uravnotežila svoju ishranu.

Za doručak obično pojede ovsene pahuljice, sezonsko voće i jogurt ili šargarepu i muffin sa bananom. Za ručak uglavnom pojede pečenu palentu sa artičokama ili pitu punjenu spanaćem sa pilavom, dok uveče bira ribu sa prženim đumbirom, kvinojom i kineskim povrćem. Obožava avokado koji često jede i uz doručak i večeru.

Ne ustručava se da za desert pojede kolač. Iz vrlo jednostavnog razloga ”Zato što se nikada nisam susrela sa kolačem koji mi se nije svidio”, izjavila je lepa Julia.

Zgodna žena je u privatnim trenucima prava domaćica koja uživa u porodičnim obavezama i brizi o svojoj deci. Vodi računa da svoje zdrave navike koje je stekla kroz godine prenese na njih. ”Kao što uvek kažem svojoj deci, morate da jedete dobre stvari, da bi dobili dobre stvari. Volim tu filozofiju”, otkrila je Julia sa osmehom na licu.

2. Trenira četiri puta nedeljno po sat vremena

Julia trenira najviše jogu. Takođe, voli i pliometrijski trening, pilates i vežbe u vodi. ”Ne volim da vežbam, ali zato volim onaj osećaj posle treninga”, izjavila je glumica jednom prilikom.

3. Jednostavna beauty rutina

View this post on Instagram

My new friend…Aqua man!

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Dentalna higijena važna je očigledno ženi sa čuvenim osmehom. ”Perem zube sa sodom bikarbonom”, otkrila je pre par godina poznata Pretty Woman. Njena metoda čišćenja zuba nije jedina stvar koju čini na jednostavan način.

”Operem zube, umijem se i nanesem kremu za sunčanje. Zaposlena sam mama, i ponekad uspem deci naneti kremu, istrčim zatim napolje i onda mi izgori nos. Zato ulažem veći napor kako bih se brinula o sebi”, rekla je Julia, koja kao “tajni” sastojak koristi maslinovo ulje za kožu. Glumica kapne nekoliko kapi ovog ulja i tople vode na kožu, ne bi li joj dali svež izgled.

Roberts će u oktobru napuniti 50. godina, ali i dalje izgleda barem 10 godina mlađe, o čemu kaže: “Pokušavam da se pomirim sa starenjem. Shvatam kako će se to dogoditi htela ja to ili ne”, zaključila je Julia.

Najlepši muškarac u 2018. je najbolji primer prolaznosti trendova

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
218 Shares
218 Shares
Share via
Copy link