Moda Top 10

Najlepše zimske čizme

Ove jeseni i zime su apsolutni trend čizme iznad kolena, kao i čizme sa stabilnom, debelom potpeticom, na šniranje. Naravno sa klasičnim, ravnim modelima, takođe nećete pogrešiti. Nadamo se da ćete među našim predlozima naći modele koji će vas zainteresovati.

Zara

Kožne antilop čizme, u boji peska. Podsećaju na kaubojke, s tim što je model elegantan, sa drvenom potpeticom, dužine do kolena. Visina potpetice je 9,5 cm, konusnog oblika.

zara-cizme-zima
Zara online shop

Cotton

Čizme koje su pravi predstavnik boho stila koji je trend ove jeseni, kao i crvene boje koja je proglašena hit bojom ove sezone. Model je veoma interesantan, sa preklopom i kopčama pozadi.

cotton-cizme-zima
Cotton online shop

H&M

Crni model čizama od antilopa, sa otvorenim šniranjem i zipom sa strane. Visina čizama je iznad kolena, potpetica je široka, visine 9,5cm.

hm-cizme-zima
H&M online shop

Nine West

Pravi ženstveni model čizama, napravljene su od mešavine prirodne i veštačke kože, u atraktivnoj bronzanoj boji. Visina platforme je 2cm, a potpetice 8,5cm. Sa strane su sa ukranim kaišićima. Savršene su za kombinovanje sa kilotama.

nine-west-cizme2-zima
Nine West online shop

Shoestar

Klasičan, jednostavan i elegantan model čizama, u pravoj jesenjoj boji cigle. Potpetica je visine 10,5cm, iako je visoka, šira je a samim tim i stabilna.

shoe-star-cizme
Shoestar online shop

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
15 Shares
Share via
Copy link