Magazin Svet

Najbolji šef ikada iznajmio Diznilend i platio provod za 10.000 radnika

sef diznilend

Milijarder i izvršni direktor Citadel-a, Ken Griffin, počastio je svojih 10.000 radnika i njihove porodice odmorom u Walt Disney World-u na Floridi. Takođe, direktor je snosio i sve prateće troškove.

On je bukvalno iznajmio parkove Walt Disney World za svoje zaposlene!

Milijarder Ken Griffin, 54, počastio je svoje zaposlene nezaboravnim odmorom kako bi proslavio 20. godišnjicu svoje trgovačke firme Citadel Securities i 32. godišnjicu svog hedž fonda prošlog vikenda.

Pa, moramo reći da je zaista zaslužio titulu ‘najboljeg šefa ikada’.

Veliki hedž fond vredi oko 31,7 milijardi dolara ( 25,9 milijardi funti), prema Forbsovoj listi bogatih. To ga čini 40. najbogatijom osobom na svetu.

Da bi proslavili uspeh, zaposleni njih 10.000 u Grifovoj kompaniji su uživali u koncertima grupa Coldplay – jedan od Grifinovih omiljenih bendova – Carly Rae Jepsen, i DJ Diplo, kao i u ogromnim količinama hrane koja je uključivala sve od jagnjetine do sušija i paelje i zabave.

Portparol Citadele Zia Ahmed otkrio je da je milijarder platio avionske karte iz Njujorka, Hjustona, Pariza, Ciriha i drugih gradova. Takođe je platio hotele, karte za park i obroke za svoje zaposlene prenosi ladbible.

Ovaj 54-godišnji milijarder zahvalio je svom osoblju na izuzetnoj godini napornog rada i visokih prinosa.

– Izgradili smo najneobičniji tim ne samo u našoj istoriji, već i u istoriji finansija – rekao je Grifin svojim okupljenim radnicima.

– Pred nama je neverovatna budućnost – i radujem se poglavljima koja tek treba da budu napisana.

Izvor: Zanimljivosti dana

Prerušena u muškarca 10 godina radila u rudniku, danas ima svoju firmu i 70 zaposlenih (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

38 Shares
Share via
Copy link