Magazin Poznati

Muž Jelene Janković ugledni je doktor, njihova ljubav planula je na neočekivanom mestu (FOTO)

jelena janković
Foto: Marko Metlaš

Bivša teniserka Jelena Janković uskoro će proslaviti drugi rođendan svoje ćerke Une, a o partneru sa kojim ima dete se malo toga zna.

Prošle godine na prvom rođendanu njene naslednice domaći mediji preneli su atmosferu sa veselja. Pored dekoracije i slavljeničkog ambijenta, u prvi plan je došla idilična i još lepša slika same porodice koju pored bivše broj jedan na svetu i njene mezimice Une upotpunjuje ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko Barać.

O životu tridesetosmogodišnje teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a dečko Jelene Janković, koji joj još uvek nije suprug na papiru koliko je poznato, o sebi ne voli da otkriva previše, prenosi Blic.

Štaviše, povučen život izuzetno prija tom doktoru, bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u „ilegali“. Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali.

Naime, dečko Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

branko barać
Foto: Printscreen

Dečko Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi.

Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko od očiju javnosti.

Izvor: Blic.rs

Najbolje srpske teniserke zaratile zbog prozivki Jelenine mame na račun Ane Ivanović

30 Shares
Share via
Copy link