Magazin

“Riblji specijalitet sutra postaje riblja pita”: Zaposleni otkrili mračne tajne švedskog stola

švedski sto
Foto: Federiko Čiko Dodi FC

Šta se sve može naći na švedskom stolu otkrili su radnici u restoranima koji su svoja iskustva preneli na Reditu.

Priče glase:

“Obično se dobar deo hrane iskoristi za naredni dan. Na primer, riblji specijaliteti za ponedeljak mogu da postanu riblja pita ili riblja čorba za utorak. Neki restorani će baciti hranu tek onda kada više ne može da se iskoristi”.

“Restoran gde sam radio imao je fontanu sa čokoladom, a pola vremena na poslu sam proveo pokušavajući da sprečim ljude da ne zabadaju prste i ostale predmete u fontanu. Sećam se jedne žene sa gipsom na ruci koja je prišla i počela da umače jagode u fontanu. Na kraju je većinu gipsa umočila u fontanu, tako da je ceo gips bio obložen čokoladom”.

“Ne mogu da izbrojim koliko puta su nađene dlake u testenini, a ako bi se gost požalio, odneli bismo tjesteninu u kuhinju, sklonili dlaku, sačekali oko pet minuta, a zatim je vratili nazad”.

“Posluživali smo mnogo pržene piletine. A onda su mi jednom rekli da je ona kupljena od ljudi koji prodaju hranu koja će se vrlo brzo pokvariti. Hrana u tom restoranu je bila jeftina i užasna”.

“Prijatelj sa fakulteta radio je u kineskom restoranu. Rekao je da su uhvatili stalnog gosta kako redovno umače picu u posudu sa supom. Nakon četvrtog puta za mesec dana, uprava ga je napokon izbacila”.

A šta kažu gosti?

“U Rimu postoji restoran sa izvrsnim švedskim stolo. Nude 10 različitih vrsta škampa i ostalih plodova mora, a tu je i mnogo drugih obroka: suši, meso i salate. Ulaz platite jednom, ali oni imaju strogo pravilo: plaćate svu hranu koja vam ostane na tanjiru”, prenosi Bright Side.

Izvor: Blic žena

Pronašli mrtvog pacova u supi i tuže restoran jer ih je ostavio “zgađenim i nasilno bolesnim”

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link