Magazin Poznati

Glumac Momčilo Otašević drastično smršao, prolazi kroz teške trenutke zbog razvoda

momcilo-otasevic-2
Foto: Printscreen

Crnogorski glumac Momčilo Otašević je u teškoj životnoj fazi, zbog razvoda od hrvatske glumice Jelene Perčin. Njih dvoje su u bili u braku četiri godine i dobili su dvoje dece, a poznaju se već punu deceniju.

„Radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao“, ispričao je svojevremeno Momčilo.

Glumcu se sada menja čitav život, a kaže i da je oslabio gotovo deset kilograma, piše Lepa i srećna.

– Izgubio sam desetak kila poslednjih par godina. Smem li to da kažem? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze – objašnjava glumac.

momcilo-otasevic
FOTO: SCREENSHOT

Prema njegovim rečima, često se dogodi da ne stigne ništa da pojede.

– Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovinu poneo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio da snimam – objasnio je.

Momčilo priznaje da ne stiže čak ni da vežba. Otkrio je i da mu je najdraža uloga oca.

– Uživam u tome. Zna nekad da bude naporno i zahtevno i psihički i fizički, ali je prelepo i uživam u njihovoj sreći, njihovim prvim iskustvima i otkrićima u životu – kazao je svojevremeno u emisiji „Zvezdana prašina“.

On ne krije da je izuzetno emotivan.

– Uživam kad me pogledaju i kad se vidi ta iskra u životu. Kad su živi, srećni, ludi – rekao je glumac koji se nije ustručavao ni da zaplače pred kamerama dok je pričao o porodici i prijateljima.

U medijima je bilo i napisa kako je uzrok razvoda njegova navodna avantura s jednom koleginicom, ali je ona to oštro demantovala.

Ipak, i dalje Momčila na Instagramu neki kritikuju zbog toga. Tako mu je jedna obožavateljka napisala: „Naći ćeš možda neku ženu, ali majku tvojoj deci nikada!!!“

Glumac Momčilo Otašević razvodi se od 9 godina starije supruge, Jelena sve potvrdila

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link