Magazin Poznati

Mlada glumica oglasila se na navode o aferi sa Momčilom Otaševićem: “Javnost zaslužuje istinu”

momcilo-otasevic
FOTO: SCREENSHOT

Danima se u javnosti priča o razvodu glumice Jelene Perčin i glumca Momčila Otaševića. Spekuliše se da je glavni razlog njegova romansa s mladom splitskom glumicom Anom Uršulom Najev.

Naime, sve je iznenadila hrvatska glumica Jelena Perčin kada je kazala da se razvodi od devet godina mlađeg crnogorskog glumca, a brzo se počelo šuškati o razlozima zbog kojih je okončan njihov brak.

Poslednji navodi upućivali su na romansu između Momčila i mlade splitske glumice, ali ih je ona brzo demantovala, piše Nova.rs.

– Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje.

Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama, kazala je ona za „Slobodnu Dalmaciju“.

Momčilo i Ana zajedno glume u seriji „Kumovi“ u kojoj igraju ljubavni par, a ona ističe kako je zbog toga na „stubu srama“ te da je bez ikakvog uporišta nazivaju razaračicom braka.

– Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za razvod mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom porodice i braka, dodala je.

Izvor: Nova.rs

Detalji razvoda Jelene Perčin i Momčila Otaševića, glumica priznala:”Nisam osetila ljubav”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link