Magazin

Glumac Momčilo Otašević razvodi se od 9 godina starije supruge, Jelena sve potvrdila

momcilo-otasevic
FOTO: SCREENSHOT

Razvod glumca Momčila Otaševića i njegove supruge, koleginice Jelene Perčin, dugo je bio tema nagađanja, a sada je stigla potvrda.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin su pre dve godine dobili sina Jakšu, koji, uz četvorogodišnju Mašu, te Jeleninu ćerku iz prvog braka Lotu, čine njihovo najveće bogatstvo.

Jelena je sad potvrdila da se Momčilo i ona razvode.

– Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – kazala je za hrvatsku „Gloriju“ Jelena, koja je devet godina starija od Otaševića.

– Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno – dodaje ona.

– Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako… Nešto ću moći – zaključuje četrdesetjednogodišnja glumica.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima „Budva na pjeni od mora“, „Kud puklo da puklo“, „Komšije“ i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji „Zabranjena ljubav“.

Kredit, razvod pa borba protiv kancera: Životna borba glumice Mine Lazarević

58 Shares
Share via
Copy link