Poznati

Pre Jelene, Momčilo je 3 godine voleo zanosnu brinetu, zbog jednog razloga stavili tačku na vezu

momčilo otašević 2
Foto: Printscreen

U medijima je odjeknula vest da se crnogorski glumac Momčilo Otašević razvodi od dugogodišnje suruge Jelene Perčin, a njihov razlaz iznenadio je javnost, budući da su mnogi verovali da nema jače ljubavi od njihove.

Nedavno su se pojavile spekulacije da se par razvodi, nakon čega je sve ostalo samo na tome. Međutim, Jelena je otkrila detalje i potvrdila nagađanja, piše Stil.rs.

Dok su bili u braku, jedno drugo su opisivali predivnim rečima, te bi malo ko mogao da nasluti da u njihovom odnosu nešto nije u redu. Momčilo je prema svojoj ženi uvek bio džentlmenski nastrojen, pa nije ničudo što je na dobrom glasu.

Pre braka sa Jelenom Perčin, Momčilo je bio u velikoj ljubavi sa zanosnom brinetom, Tinom Jovetić. Nijhova veza trajala je 3 godine, nakon čega su stavili tačku na romansu.

momčilo otašević devojka
Foto: Printscreen

Ljubav navodno nije opstala zbog obaveza i angažmana koje je glumac tada imao, dok je živeo na relaciji Cetinje – Zagreb.

– Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke, objasnio je glumac jednom prilikom za medije.

Izvor: Stil.rs

Glumac Momčilo Otašević razvodi se od 9 godina starije supruge, Jelena sve potvrdila

Ekipa Luftike

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Prelepa Tina Jovetic divna mlada uspesna cura koja vec dugo zivi u Juznoj Americi

54 Shares
Share via
Copy link