Magazin

Mišu Grofa 3 sata nisu mogli da odvoje od sina, čuveni antikvar slomljen od bola zbog smrti jedinca

misa-grof-vidoje-ristovic
Viktor i Vidoje Ristović/Foto: Goran Srdanov Ringier

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, teško je podneo vest o tome da je njegov sin jedinac Vidoje Ristović iznenada preminuo. Poznati beogradski antikvar i trgovac umetninama prvi je dobio najstrašnije vesti koje jedan roditelj može da dobije.

Čim je saznao za tragediju, on se uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navodi izvor s lica mesta, kad je video Vidoja, slošilo mu se, piše Blic.

– Miša Grof je došao posle nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je video Vidoja, jako mu je bilo teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt, tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne su pokušavali da ga smire i da mu pomognu da dođe k sebi, ali nije vredelo. Čak tri sata nisu mogli da ga odvoje od sina. Sve vreme je plakao. Kad su nekako uspeli da odvezu Vidoja, Miša je otišao u svoj stan – priča izvor, pa nastavlja:

– Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Ni sa kim nije hteo da razgovora, odmah se zaključao u svoju sobu, iz koje nije izlazio ceo dan u nedelju. Nije hteo ni da jede ni da pije ništa, isključio je i telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega.

Kad je malo došao k sebi, on se danas pre podne uputio u stan svog sina na Vračaru, gde je došao neposredno nakon što je njegova snaja Nikolina stigla iz Zagreba. Iako je i dalje jako potresen sinovljevom smrću, on je ljubazno za „Kurir“ izjavio da je još u šoku.

– Užasno sam, kako mogu da budem? U šoku sam – jedva je izustio Miša Grof.

Preminuo Vidoje Ristović (44), muž voditeljke Nikoline Pišek

OGLAS

32 Shares
Share via
Copy link