Srbija Vesti

Smenjen mitrovački načelnik koji se sa SNS saborcem potukao oko ‘plena’

miroslav-jokic

Načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić, o čijim skandalima je nedavno pisao Magazin Luftika, smenjen je sa funkcije. Osim njega, i načelnik Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Ljubomir Vujičić podneo je ostvku.

Ovu informaciju saopštio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Branislav Nedimović na današnjoj konferenciji za medije.

– Načelnici su ostavke podneli iz ličnih razloga i ne bih želeo puno o tome da obrazlažem. Različite su stvari koje su dovele do ovoga. Krenuću prvo od toga da se diglo dosta pompe po različitim društvenim mrežama i sredstvima javnog informisanja i vidim da su se mnogi uznemirili. Naime, svako od nas makar bio i najvredniji, najviše se trudio kao što je to bio gospodin Jokić, nema pravo kao nosilac javne funkcije da iskazuje privatno, da ne kažem u pojedinim trenucima, početne znake bahatosti, to niko od nas nema pravo – rekao je između ostalog Nedimović, dodavši da bilo koji predstavnik vlasti privatne razmirice ne može rešavati javno, što je po pitanju načelnika Jokića bio slučaj.

Ostavke će biti konstatovane na sednici Gradskog veća koja će biti održana do kraja ove nedelje, nakon čega će za ove funkcije biti predloženi novi kandidati.

Prebili razgaćenog i bahatog pomoćnika gradonačelnika Kraljeva i kaju se što nisu i ostale

Svetlana Radivojević

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link