Magazin

„Gledala sam sramotnu scenu“: Miri Banjac (92) pozlilo na aerodromu, niko nije hteo da joj ustane

mira-banjac-2
Foto: Damir Vujković

Proslavljena glumica, Mita Banjac (92) doživela je nedavno više nezgoda na aerodromu dok je pokušavala da se vrati iz Crne Gore u Beograd, prenose mediji.

Na aerodromu je bilo mnogo ljudi, jer su letovi kasnili, pa kada je prošla pasošku kontrolu, Mira nije imala gde da sedne.

Glumica je punih sat vremena stajala sama u ćošku sa velikim šeširom i naočarima. Činilo se da nije želela da je bilo ko prepozna, a niko od prisutnih putnika nije hteo da joj ustupi mesto sve dok joj se nije slošilo.

– Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa detetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi – priča izvor Informera.

On dodaje da je Mira doživela još jednu neprijatnost kada je sletela u Beograd jer su joj na aerodromu izgubili kofer. Nakon sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i otišla kući taksijem.

Izvor: Blic

Mira Banjac dobila bioskopsku salu na Paliću: Sad čekam da me Bog pozove

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link