Poznati Vesti

Stari pastuv Mima Karadžić nakratko se skrasio s 35 godina mlađom koleginicom

mima nova devojka
FOTO: DRAGANA JANKOVIĆ / RINGIER

Glumac Milutin Mima Karadžić osim po svojim filmskim rolama poznat je i po veoma burnom ljubavnom životu. Međutim, mediji tvrde da se neobuzdani glumac poslednjih nekoliko meseci navodno skrasio kraj 35 godine mlađe devojke.

Naime, kako se navodi, Mima je nekoliko meseci sa mlađom koleginicom Natašom, koju još još uvek predstavlja kao prijateljicu, a sa kojom se za kratko vreme dva puta pojavio u javnosti.

Njih dvoje bili su zajedno na premijeri predstave „Laž“, a polovinom marta pojavili su se zajedno na snimanju emisije „Nikad nije kasno“.

– Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu – rekao je izvor i dodao:

– Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije „Nikad nije kasno“, koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.

Izvor: Blic

Zbog treninga Mime Karadžića žao nam je što nismo i slepi i gluvi (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

559 Shares
559 Shares
Share via
Copy link