Magazin Poznati

Slavni pevač objavio fotku kako ljubi 36 godina mlađu koleginicu, fanovi zgroženi: „Blam me da gledam“

Entoni kidis naslovna
Foto: Profimedia.cz

Entoni Kidis, frontmen sastava „Red hot chilli peppers“ oduvek je bio buntovan mladić koji je uvek radio ono što je želeo. A da je sačuvao taj duh i danas svedoče brojne situacije njegovog ludačkog života na osnovu kojeg mogu da se snime najmanje dva filma. Međutim, ono po čemu je Entoni posebno poznat su burne ljubavne veze.

Entoni Kidis je bio i ostao večiti neženja. Kalifornijska muzička zvezda je poznata kao veliki zavodnik, a o mnogim njegovim avanturama smo imali prilike i da čitamo u njegovoj autobiografiji.

Svi znaju da Entoni voli da privlači pažnju, kako svojim upečatljivim stilom, tako i zborom partnerke, koja je gotovo uvek značajno mlađa od njega.

Pamti se još uvek njegova avantura iz baš mladih dana sa prilično mladom devojkom kojoj je i posvećena pesma „Scar tissue“, a da njegova zaljubljiva priroda ne iščezava, govori i najnovija fotografija koja je osvanula na Instagram stranici benda.

Naime, podelili su fotografiju na kojoj se Entoni (60) ljubi sa koleginicom Mikaelom Mulani Štraus, poznatijom pod nadimkom King Princess (24), prenosi Blic Žena.

U opisu fotografije piše da ljubav pobeđuje.

A ona je inače predgrupa benda na ovogodišnjoj turneji, a po svemu sudeći, mnogo je više od toga.

Inače, King Princess poznata je i po svom prepoznatljivom izgledu.

kidis-devojka

Velike razlike u godinama su gotovo svakodnevica u svetu bogatih i slavnih, ipak, razlika od 36 godina je i te kako zvučna.

U komentarima ispod slike fanovi imaju duhovite i ogorčene komentare, a neki od njih su:

„Neko pijan je postavio ovo“, „Kada je pesma Scar tissue izašla, ona je još uvek bila pokrivena placentom“, „Da li se on ikada zabavlja sa nekim svojih godina“, „Nedostaje mi osoba koja sam bila pre nego što sam videla ovu fotku“.

Poznati pevač sa 13 godina delio sa ocem devojke i drogu i snabdevao zavisnike

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link