Magazin

U “Poteri” je zakopčana do grla, isplivala fotka Milice Tragačice sa bujnim dekolteom u prvom planu

milica-potera-2
Foto: Printscreen

Milica Jokanović navikla nas je u kvizu “Potera” na svoja smerna izdanja i enciklopedijsko znanje. Sada se pojavila fotografija koja odudara od stila popularne “Tragačice”.

Ulogom tragača u kvizu “Potera”, Milica Jokanović je vremeno izgradila imidž obrazovane i elokventne žene, “čelične lejdi”, koja znanjem kosi takmičare, a publika je navikla i na njene ekstravantne stajlinge, koji uglavnom podrazumevaju Milicu zakopčanu do grla.

Ipak, internetom kruži fotografija Milice Jokanović iz mlađih dana, u izdanju u kakvom je dosad nismo videli. S obzirom na to da smo navikli na to da je viđamo zakopčanu do grla, ovaj stajling bi se mogao opisati kao oskudan, prenosi Kurir.

milica-tragacica
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Naime, na društvenoj mreži TikTok se pojavila fotografija na kojoj je Milica pozirala na letovanju, što se da zaključiti po palmama u pozadini, ali i njenoj oskudnoj odevnoj kombinaciji.

Milica je na fotografiji pozirala u letnjoj žutoj haljini i belim ogrtačem s osmehom na licu, bujnom kosom, ali i bujnim poprsjem, a komentari ispod fotografije samo su se nizali.

Ludilo u Poteri, takmičari uzeli 1.600.000 RSD, ali svi pričaju o frizuri Milice Tragačice

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
33 Shares
Share via
Copy link