Magazin

Milica Dabović odgovorila na pitanje zašto je šikanirala Nađu u Survivoru

dabovic
Printscreen

Milica Dabović, nekadašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije i učesnica tek završenog rijaliti programa Survivor, odgovarala je na pitanja gledalaca popularnog šou programa gde je prepričavala svoja iskustva sa egzotične destinacije, a govorila je i o odnosu sa ostalim učesnicima.

Jedno od pitanja odnosilo se i na Nađu Erić, koja je takođe ostala do samog kraja ovogodišnjeg izdanja Survivora. Na pitanje zašto se stiče utisak da ima nešto protiv Nađe, Milica je imala spreman odgovor.

– Zato što im je tako servirano. Od početka do kraja sam ostala ista prema Nađi samo što me je Nađa na kraju oduševila jer ja sama, rekla sam, ne bih mogla da izdržim tih 5:0. Borila sam se svim silama da nikad ne dođem u situaciju da napišem nečije ime. Hoće da kažem gledaocima sa malih ekrana da mi nije jasno kakve zaključke oni mogu uopšte da donose i zašto celo pleme treba da se krivi zbog toga što je nas petoro, šestoro glasalo za Nađu. Da li su se oni pitali šta je Nađa radila iza tih malih ekrana?!

A šta je radila, usledilo je pitanje novinara.

– Pa pravila je gluposti koje nama jednostavno nisu odgovarale. Ne može pet ljudi da se krivi, a Nađa da se ne krivi. To je meni van svake pameti. Nađa je u suštini devojčica koja je došla tamo… Evo ispričaću sa moje strane. Igrao se taj fudbal, gde sam se ja povredila. Ja kažem: „Nađa, ne možeš da imaš takav stav, da sve što ti kažem da mi odgovaraš“. Mislila sam da Nađi mogu biti dobro. Da joj kažem: „Nemoj da tražiš izgovore, nego ako pogrešiš psuj, ali govori ’to sam ja, ja sam zajebala stvar, ja sam pogrešila’“. Mislila sam da doprinosim njenom karakteru, njenoj autentičnosti, onome što je ona – kazala je Dabovićeva.

Izvor: Nova.rs

Milica Dabović poslala poruku učesnicima Survivora: Osećam da sam pobedila

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

221 Shares
221 Shares
Share via
Copy link