Magazin

Milica Dabović poslala poruku učesnicima Survivora: Osećam da sam pobedila

milica-dabovic-3
Foto: Nova S

Uputila je javnu poruku svima i istakla koji su trenuci za nju bili najznačajniji.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović donedavno je boravila na Dominikani, gde je učestvovala u šou programu Survivor.

Ona je došla do samog finala, a pobeda joj je za malo izmakla, budući da je u crvenom timu trijumfovao Stefan Nevistić, piše Nova.rs.

Milica se sinoć oglasila na Insttagramu i obratila se svim svojim saborcima iz crvenog i plavog tima.

„Pre svega želim da se zahvalim svima na ogromnoj podršci, porukama na mrežama, zagrljajima, osmesima i čestitkama koje mi upućujete na ulici.

Vi ste moj vetar u leđa, vi ste moja snaga, vi ste jedna armija ljubavi. Survajver-igra, preživljavanje, godine, takmičenje, pobediti sebe i zaraditi novac obzirom da sama podižem moju najveću ljubav, moga sina.

Dakle, moj cilj je bio i ostao da se borim kao što to činim svakoga dana u realnom životu.

Ova igra je preteška, igre fizički naporne, sunce, ah kako samo prži to sunce, gladovanje, mokra odeća koja nikada ne može da se osuši, 72 dana bez sredstava za ličnu higijenu, spavanje pod vedrim nebom, a noći su jako hladne, uz sve to ta razdvojenost od porodice, prijatelja i sina. Suze-moj najveći prijatelj i neprijatelj…

Nekako su mi igre najlakše padale od svega, sportista u duši, ceo život igram, igram da pobedim, a kada izgubim, verujem u sutra. Sve to kada saberete to je Survajver“, napisala je Milica i označila sve ovogodišnje učesnike.

„Toliko smo toga naučili jedni od drugih. Delili do poslednjeg zalogaja, plakali zajedno, pravili i zidali kako smo znali i umeli, borili se kao lavovi, povređivali i opet ustajali… zaista neprocenjivo iskustvo i jako sam srećna što smo bili deo tog našeg mikro sveta.

Ljubav, empatija, podrška, razumevanje, red pobeda, red poraza i sve to držeći se za ruke do poslednjeg dana.

Bilo je i nekih teških situacija, nerazumevanja, prepiranja, ali se to na kraju zaboravlja i ostaju samo oni najlepsi i najemotivniji trenuci.

Kada se osvrnem na ova 72 dana sve može stati u nekoliko reči: ljubav, vera, ponos, stav, doslednost, oproštaj i neopisiv mir u srcu i duši.

Najiskrenije čestitke mom saborcu Stefanu na pobedi, zaslužio je to, bio je najbolji od svih učesnika, Stefane voli te mama i bez ozbira na ishod osećam da sam i ja pobedila.

P.S. što bi moja mama rekla vazno je da smo svi živi i zdravi. I na kraju nekako sve ima smisao, život čine male stavri i VELIKI ljudi. Laku noć, voli vas vaša Mili!!! Isto tako želim da se zahvalim mojim survajvercima iz oba plemena“, zaključila je Milica.

Kako je Milica Dabović postala najveća gubitnica Survivora

651 Shares
651 Shares
Share via
Copy link