Magazin

Milić opleo po Bregi, “pleh orkestar” lažno predstavlja kao Bijelo Dugme

milić i brega
Printscreen / Collage

Nekadašnji članovi Bijelog Dugmeta, jednog od najpoznatijih bendova bivše Jugoslavije, do dana današnjeg ostali su u vrlo neprijateljskim i neljudskim odnosima. Iako je u njihovoj saradnji bilo i novca, droga, razvrata i svih mogućih destrukcija koje idu uz rokenrol, oni i dalje ne propuštaju priliku da u javnosti govore loše o kolegama.

Ovoga puta je Milić Vukašinović, nekadašnji Dugmetov bubnjar, a kasnije gitarista i frontmen Vatrenog poljupca, prokomentarisao najavu da Bijelo Dugme nastupa na ovogodišnjem ‘Beer festu’.

– Vidim najavu da 18. avgusta Beer fest otvara grupa Bijelo dugme. Bregović svoj Orkestar za svadbe i sahrane najavljuje kao grupu Bijelo dugme. Kakva bruka i sramota. To radi da mi muzičare platio po 100 evra i sebi uzeo ostatak. Gramzivost je bolesna – napisao je prvi tvit u nizu Milić.

Neki korisnici ove društvene mreže uključili su se u “konstruktivnu raspravu”.

Milić Vukašinović između ostalog je komentarisao i repertoar sa kojim Bregović nastupa.

– Na zatvaranju Guče se bar nije najavio kao grupa Bijelo dugme, već Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane, ali će njegov goč svirač da peva dugmetove hitove jer ne može Kalašnjikov da izvodi 50 puta – napisao je Milić.

Milić Vukašinović: Sve sam živo sahranio, Bog me valjda čuva za kraj

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.2K Share
1.2K Share
Share via
Copy link