Magazin Srbija

„Žene me najviše osuđuju, sramota je biti srećan“: Milena Popović o ljubavi sa Igorom Jurićem

milena
PrtSc/Instagram

Istoričarka umetnosti i udovica nastradalog srpskog političara Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović, od kako je priznala ljubav sa Igorom Jurićem ne prestaje da bude meta onih koji se kose sa njenom odlukom da ponovo voli.

Kako tvrdi i dalje je na meti žena, koje su najglasnije kada treba da osude ovu ljubavnu priču.

Podsetimo, nakon što je objavila fotografiju sa Igorom Jurićem na Instagramu, krenule su uvrede na račun Milene i to mahom od žena.

– Žene me najviše osuđuju i to je strašno. Nikada glasnije nismo pričali o ravnopravnosti i nikada je više nismo tražili kao danas. Mislim da su žene iz potrebe da budu ravnopravne, iz tog statusa u kom se nalaze, zapravo se negde izgubile i počele da osuđuju svaku ženu koja se drugačije ponaša i svaku ženu koja misli svojom glavom, i koja je odlučila da živi život po svojim pravilima – rekla je ona.

– Smatram, nezavisno od toga da li je u pitanju žena ili muškarac, da treba da živimo po svojim pravilima. Kada radimo na sebi onda radimo za sve druge. Sada sam zadovoljna i srećna. Danas je sramota reći da si srećan. Danas ljudi prezaju od toga. O sreći se ne piše, o sreći se ne priča.

Sreća treba da se vidi, jer je ona svima neophodna, neohodno je da svi budemo zadovoljni sobom i da budemo srećni. Krug sreće se prosto širi – ispričala je Milena Popović u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Izvor: Telegraf

Milena Popović se dokopala funkcije, sada je državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

470 Shares
470 Shares
Share via
Copy link