Magazin

Mesi sinoć zaigrao za Partizan u paralelnoj stvarnosti na RTS i postigao svoj prvi gol

rts lapsusi
Printscreen

Ljubitelji fudbala širom sveta dočekali su trenutak u kojem će Leo Mesi zablistati u dresu novog kluba, a on ih je svojom poznatom magijom oduševio u sinoćnjoj utakmici protiv Mančester Sitija. Dok mediji na svim meridijanima ubrajaju sjajan gol omalenog Argentinca u najvažnije vesti, novinari RTS-a su se potrudili da u svom izveštaju nasmeju gledaoce novim neobjašnjivim lapsusom.

Ovo nije prvi put da se na ovom mediju mogu čuti potpune nebuloze koje otkrivaju stravičan neprofesionalizam ili, pak, urnebesan smisao za humor odgovornih urednika.

Naime, voditeljka vesti na javnom servisu izgovorila je repliku iz naučno-fantastičnog filma sa sportskim motivima koja je ugrejala srce navijačima Partizana. Oni do jutros nisu znali da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena sinoć postigao svoj prvi pogodak za beogradske crno bele.

Ovo je pokrenulo lavinu šaljivih komentara, a zasigurno je ova vest obradovala trenera Partizana Aleksandra Stanojevića koji će igru svog tima, ako je verovati RTS-u, ubuduće moći da koncipira oko legendarnog Mesija.

Novinari RTS-a pustili prilog iz štale dok su izveštavali o kovid ambulanti

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link