Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Ovan fokusiran na finansije, Bik ima ljubavne trzavice, Blizanci imaju problem sa probavom, Rak agresivan, Lav se miri sa voljenom osobom, Devica realizuje planove, Vaga traži podršku, Škorpija raskršćava s prošlošću, Strelac uči, Jarac servilan, Vodolija ima problem sa želudcem, a Ribe sputane.

Ovan

Posao

Pred vama je mesec u kojem ćete se prvenstveno fokusirati na finansije. Očekuju vas veći troškovi ali ćete biti motivisani i da popravite svoju finansijsku situaciju. Komunikacija od četvrtog maja dolazi do izražaja, pa ćete se na pravi način izraziti u smislu poslovnih dogovora, jer planeta komunikacije pravi dobar aspekt na vaš horoskopski znak. Druga polovina maja donosi ostvarenje želja i realizaciju poslovnih planova.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, u prve tri nedelje meseca dolazi do nadmetanja u stavovima između partnera i vas. Odnos se stabilizuje od dvadesetog maja. Ako ste slobodni, već na samo početku meseca maja, uz povoljan aspekt Venere i Neptuna, dolazi do zaljubljivanja velikog broja pripadnika vašeg znaka. Naglašena je idealizacija i ovo je priča koja će na samom početku biti obavijena velom tajne.

Zdravlje

Na polju zdravlja obratite pažnju na imunitet ali je ovo mesec u kojem ćete biti prilično aktivni i vitalni.

Pročitajte o slaganju horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link