Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Rak

Posao

Planeta akcije je tokom čitavog meseca maja tako da ćete biti izuzetno motivisani kada je posao u pitanju. Ovo je period u kojem nećete imati strpljenja, stoga je važno da dobri razmislite pre nego što nešto kažete da nebiste ulazili u sukobe. Svu energiju usmerite konktetno na radne obaveze i na taj način ćete kvalitetno iskoristiti ovaj tranzit. Izbegavajte ozbiljne rasprave sa nadređenima, nećete naići na razumevanje ili jednostavno vas druga strana neće shvatiti na pravi način.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, vaša naglašena energija, ali i agresija, izaziva nelagodu u suprotnoj strani. Emotivne reakcije s vaše strane su pojačane, prenosite na partnera i želite izazvati reakciju. Preporuka je da više taktizirate. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko prijatelja sreću interesantnu osobu, sa kojom imate priliku da započnete emotivnu vezu. Ovo je vreme za tajne veze.

Zdravlje

Na polju zdravlja, otiđite na redovnu kontrolu kod stomatologa. Moguće su povrede i izbegavajte izlaganje velikim fizičkim naporima.

Pročitajte o slaganju horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link