Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Blizanci

Posao

Planeta komunikacije ulazi u vaš znak četvrtog maja pa je sada vreme da se pokrenete. Vraća se vaša sposobnost komunikacije ali ćete biti povremeni i uporni pa čak i tvrdoglavi kada je nametanje ličnih potreba i stavova u pitanju. Zbog toga je neophodno da napravite balans i da saslušate i savete koji vam drugi daju. Ne morate ih usvojiti, samo ih saslušajte. Poslednja nedelja meseca donosi dobru poslovnu ponudu, ali dobro razmislite pre nego što je prihvatite, odnosno, mislite na sledeći korak.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, distancirani ste u odnosu na voljenu osobu, a u komunikaciji nećete naići na razumevanje. Planeta ljubavi devetog maja ulazi u vaš znak pa do kraja meseca imate priliku da harmonizujete emotivni odnos. Slobodni prioadnici vašeg znaka su skloni flertu ali ćete biti zainteresovani za dve osobe. Prvenstvo ima ona osoba koja nije iz vašeg mesta boravka. Odnos započinje prepiskom putem poruka, društvenih mreža i naglašena je intelektualna stimulacija.

Zdravlje

Na polju zdravlja, povedite računa o ishrani, jer će se javiti pojačan apetit pa su mogući problemi s probavnim sistemom.

Pročitajte o slaganju horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link